Symposium-Data-Driven-Marketing-NyenrodeDe digitale wereld draait steeds sneller. Customer experience, digital analytics, social media science en customer intelligence domineren de agenda van elk management board dat op zoek is naar de slimme toepassing van Big Data.

Van marketingdirecteuren en -managers wordt in toenemende mate verwacht dat ze alle beslissingen niet op basis van HIPPO’s (Highest Paid Persons Opinion) nemen, maar op basis van data. Daardoor wordt het marketingvak steeds analytischer en technischer.

Gartner voorspelt dat de rollen van CIO en CMO in 2019 opgaan in één functie – Chief Marketing Technology Officer, die in staat moet zijn om alle digitale data te vertalen naar inzichten om alle businessdoelstellingen te verwezenlijken.

Om beter voorbereid te zijn op de toekomst van marketing organiseert Nyenrode Marketing Society in samenwerking met Nyenrode Alumni VCV Marketingcommunicatie Kring, SAS en Digital Power op 5 november het symposium ‘Data-driven marketing’ waar een 10-tal experts hun visie geven op het marketingvak van nu, en, nog belangrijker, dat van morgen.

Praat mee over dit onderwerp #DDM14

Tagged with →