Op 8 december zal er een benefietdiner plaatsvinden in de Rode Hoed aan de Keizersgracht in Amsterdam ter behoeve van het project Freedom Through Education van Round Table India.

Tijdens deze geheel verzorgde avond zal er een scala aan entertainment zijn!

Er zal een drie gangen diner geserveerd worden inclusief zeer goede wijnen, verzorgd door de uitstekende catering van de Rode Hoed. Aan het einde van de avond zal er een veiling gehouden worden met prachtige gesponsorde veilingstukken. De opbrengst van deze veiling gaat ook geheel naar het project van Round Table India.

De New Business School Amsterdam – onderdeel van Nyenrode Business Universiteit – werkt samen met Round Table India om geld in te zamelen voor het project ‘Freedom Through Education’. Het doel van dit project is om scholen te bouwen in verschillende steden in India, om zo kinderen de kans te geven op een betere toekomst door middel van onderwijs.

In India, na ruim vijftig jaar onafhankelijk te zijn, zijn er nog steeds rond de 60 miljoen kinderen nooit naar school geweest. Daarvan hebben wij er pas 1 miljoen kunnen bereiken door middel van dit project. Om de andere 59 miljoen kinderen ook te helpen vragen we uw steun.

Meer informatie over dit event kunt u hier vinden.

Nothing Found

Sorry, what you are looking for isn't here.