Twee partners die de kennis en krachten gebundeld hebben om bedrijven, ondernemingen en coöperaties te adviseren en te begeleiden. Van het besturen tot procesoptimalisatie hebben wij de kennis en ervaring in huis.
Wij zijn breed georiënteerd en hebben naast onze werkervaring de afgelopen vier jaar de executive MBA op Nyenrode doorlopen.

Analytisch vermogen, luisteren, kijken en organiseren zijn onze kernwaarden. We zijn daarin een toegevoegde waarde om uw bedrijf op topniveau te laten presteren.

Door het analyseren en vastleggen van de processen, gesprekken te voeren met de medewerkers en het opstellen van een plan van aanpak, maken wij inzichtelijk waar de efficiencyslagen gemaakt kunnen worden. Wij geven u een duidelijk advies en voeren dat desgewenst door in uw organisatie.

Wij adviseren op basis van medewerkersbetrokkenheid. De kwaliteiten van de eigen medewerkers worden gestimuleerd voor een optimale inzet, zoals u dat voor ogen heeft. Na het doorlopen van het traject staat er een bedrijfstak die klaar is voor de toekomst.

Twee partners, die elk met hun eigen expertise en ervaring de krachten bundelen, staan klaar om samen uw bedrijf sterker te maken. U bepaalt de inzet.

Wij leveren maatwerk. U bepaald de mate waarin wij u kunnen adviseren, na een quick scan onderhandelen wij met u over de inhoud en de mate waarin wij u van dienst kunnen zijn. U bepaalt de prijs.

Tagged with →