NextGearVerbinden – Verbeelden – Versnellen

NextGear helpt bedrijven om on-line communities te bouwen en onderhouden en zich zo te verbinden met hun klanten en de markt. Dit soort communities maken het mogelijk voor bedrijven om de conversatie met hun klanten te actief te houden. Een voorbeeld van een dergelijke community is Gay.nl, een on-line platform met meer dan 140.000 users.

Om een dergelijke community te creëren is het nodig als bedrijf om zichtbaar te zijn binnen de diverse media kanalen, waaronder websites, apps en social platforms als Linkedin, Facebook en Twitter. Uiteraard is de set aan de in te zetten media kanalen afhankelijk van het type bedrijf en targetgroep. NextGear heeft jarenlange expertise met het bouwen van dergelijke communities en de bijbehorende cross media marketing strategie.

Door middel van verbeelding helpt NextGear bedrijven om creatieve online oplossingen voor bedrijfsproblemen te vinden, waardoor er mogelijkheden gevonden worden om bedrijfsprocessen te versnellen. Dit wordt mogelijk gemaakt door technologie slim in te zetten. Een voorbeeld van een dergelijke oplossing is van een multinational die met NextGear een on-line systeem heeft gecreëerd om hun trainingsprogramma te managen, van klantregistratie tot het printen van de diploma’s.

 

Tagged with →